Current vacancies

 

Voor onze vestiging in Rozenburg ZH zijn wij op zoek naar een

3e jaars stagiair t.b.v. de inrichting en implementatie van een learning management systeem (LMS) 

De stage

Lucite International Holland BV heeft een eigen trainingsprogramma voor haar operators. We willen het aanbod van training (deels) gaan automatiseren. De stage opdracht omvat het, onder leiding van het LMS stuurteam, uitdenken van een juiste inrichting van het LMS en de daadwerkelijke implementatie ervan. Het systeem wordt al gebruikt door onze businesses in Engeland waardoor we gebruik kunnen  gebruik maken van de daar aanwezige kennis en materialen (bijvoorbeeld filmpjes). Ons systeem zal echter volledig in het Nederlands worden opgezet. Lesmateriaal is al aanwezig, maar dient omgezet te worden naar pakkend materiaal voor in ons LMS. En hier komt jouw inzicht van pas!

Profiel van de juiste kandidaat

Je bent een enthousiaste gedreven persoon die weet hoe we kennis het beste kunnen presenteren aan verschillende doelgroepen. Wat spreekt aan, wat maakt leren leuk? Hoe leren mensen, hoe blijft informatie het beste “hangen”? Daarbij verwachten we dat je ook materiaal kunt maken op basis van bestaande en nieuwe informatie en dit mooi weet te presenteren, bijvoorbeeld met behulp van media. Naast je vakkennis heb je een uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid, zowel in de Nederlandse als in de Engelse taal.                                                                                                             

Het aanbod

Lucite International Holland BV is gevestigd in de Botlek Rotterdam. De locatie is met openbaar vervoer bereikbaar echter eigen vervoer is wenselijk. Er wordt een stagevergoeding verstrekt van 300,- euro per maand bruto en daarnaast een reiskostenvergoeding. De cultuur binnen ons bedrijf kenmerkt zich door informele korte lijnenen de focus op verbeteringen en er is in deze stage veel ruimte voor eigen initiatief. Tijdens de stage rapporteer je aan de HR manager en het stuurteam LMS. Uiteraard zal er ook regelmatig overleg plaatsvinden met je studiebegeleider, om jouw stage tot een succes te maken.Wil je meer weten over ons bedrijf, bezoek dan ook onze website www.lucitediakon.com en www.luciteinternational.com. 

Geïnteresseerd? 

Schrijf dan een kortie brief met een uitgebreide c.v. Reacties per e-mail kun je sturen naar: werken@lucite.com