Current vacancies

Process Engineer (m/v) veelzijdige chemisch technoloog

De baan. Onze fabriek in Rozenburg produceert volgens veel verschillende specificaties en is een fabriek waar productkwaliteitsverbetering en nieuwe productontwikkelingen kritische aspecten zijn van onze procestechnologie. Als Process Engineer maak je deel uit van het technische team. Sleutelbegrippen in deze functie zijn het vaststellen en uitvoeren van verbeteringen, het oplossen van technische problemen en het specificeren en uitvoeren van projecten. Je bent verantwoordelijk voor de procestechnologie en de bijbehorende technische procedures en onderhoudt contacten binnen en buiten de organisatie. In deze functie rapporteer je aan de  Quality & Technology Manager.

Profiel van de juiste kandidaat. Je bent op zoek naar een baan waarin je jouw talenten als chemisch technoloog zowel in de breedte als in de diepte kunt ontwikkelen. Je bent een ervaren HBO’er of hebt een Universitaire Opleiding Chemische Technologie of gelijkwaardige opleiding en minimaal 2-3 jaar ervaring als proces engineer in een chemische productieomgeving, bij voorkeur op het gebied van polymeren. Het is ook mogelijk dat je aantoonbare ervaring hebt opgedaan bij een ingenieursbureau in eerder genoemd type productie omgeving. Je bent resultaatgericht, pro-actief en pragmatisch en je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken. In verband met call out is het voor ons van belang dat je in de buurt van ons bedrijf woont of bereid bent om daar te gaan wonen. Tot slot heb je een uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid, zowel in de Nederlandse als in de Engelse taal.

Het aanbod. Lucite International Holland B.V. is gevestigd in de Botlek Rotterdam. In verband met call-out is het noodzakelijk dat je beschikt over eigen vervoer. Er is in deze functie veel ruimte voor eigen initiatief. De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform, inclusief vaste 13e maand, een pensioenregeling en een goede vakantieregeling, alsmede een vergoeding voor het lopen van callout. De cultuur binnen ons bedrijf kenmerkt zich door informele korte lijnen en de focus op verbeteringen. 

Geïnteresseerd? Schrijf dan voor 17 mei 2017 een korte motivatie brief met een uitgebreide c.v. Het adres is: Lucite International Holland BV, t.a.v. afdeling Human Resources, Postbus 1222, 3180 AE  Rozenburg ZH. Reacties per e-mail kun je sturen naar: werken@lucite.com. Voor meer informatie over de functie kunt u telefonisch contact opnemen met de heer Jan Bos, Q&T manager, telefoonnummer 0181 233221, of e-mail: jan.bos@lucite.comEen aantal (competentie gerichte) testen maken onderdeel uit van de selectie procedure.                                                                            

                                      Customer Service Representative (m/v) Enthousiaste spin in het web                                                       Op interim basis voor een periode van 9 maanden, met uitzicht op een vast dienstverband

De baan: Je komt te werken op het service office, het dynamische hart van onze sales. Op het service office wordt zowel de inkoop van de grondstoffen, de verkoop aan de klant alsook het vervoer naar de klant georganiseerd. Collega’s zijn breed inzetbaar en ook van jou verwachten we het enthousiasme om je verder te verbreden in je kennis en ervaring op de andere aspecten van het werk. Je werkzaamheden bestaan o.a. uit: het managen van jouw klantenbestand in samenwerking met de betrokken sales manager, het bewaken van alle aspecten van de levering aan de klant en de klant hierover pro-actief informeren, het bijhouden van SAP data, zorgen voor de juiste documentatie en tijdige verzending hiervan, het in overleg met de salesmanager bewaken van de forecast en het continue bouwen aan je kennis van de klant alsmede het onderhouden van goede klant relaties. Doordat collega’s op één plek aanwezig zijn is er sprake van korte lijnen naar elkaar voor overleg zodat ieder werkt aan het zelfde doel: onze klanten efficiënt en op een hoogwaardig niveau bedienen. In deze functie rapporteer je aan de Teamleader Customer Service.

Profiel van de juiste kandidaat: Je bent op zoek naar een baan waarin je jouw talenten als customer service professional zowel in de breedte als in de diepte verder kunt ontwikkelen. Je hebt een HBO opleiding, bijvoorbeeld in de commerciële economie of hebt door een vergelijkbare studie en ervaring dit niveau weten te behalen. Je hebt minimaal 3-5 jaar ervaring als customer service representative in bij voorkeur een productie (chemische) omgeving. Je bent zeer ervaren in het gebruik van SAP en je hebt ervaring met export documentatie zoals ATR, EUR 1, Certificate of Origin en Bill of Lading. Je weet hoe je een Letter of Credit moet opmaken en je hebt gedegen kennis van de Incoterms. Vanzelfsprekend ben je zeer klantgericht, hands-on, resultaatgericht, pro-actief en pragmatisch en je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken. Incidenteel overwerk is voor jou geen probleem. Je hebt een uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkings-vaardigheid, zowel in de Nederlandse als in de Engelse taal. Een derde (Europese) taal is een pré.

Het aanbod: Lucite International Holland BV is gevestigd in de Botlek Rotterdam. De locatie is met openbaar vervoer bereikbaar echter eigen vervoer is wenselijk. De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform. De cultuur binnen ons bedrijf kenmerkt zich door informele korte lijnen en de focus op verbeteringen en er is in deze functie veel ruimte voor eigen initiatief.Wij bieden allereerst de functie aan op tijdelijke basis (via een detachering) met uitzicht op een vast dienstverband. Wil je meer weten over ons bedrijf, bezoek dan ook onze website www.lucitediakon.com en www.luciteinternational.com.

Geïnteresseerd? Schrijf dan voor 17 mei 2017 een korte motivatie brief met een uitgebreide c.v. Het adres is: Lucite International Holland BV, t.a.v. afdeling Human Resources, Postbus 1222, 3180 AE  Rozenburg ZH. Reacties per e-mail kun je sturen naar: werken@lucite.com. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Jennifer Bremehr, Teamleader, telefoonnummer 0181 233243. Een aantal (competentie gerichte) testen maken onderdeel uit van de selectie procedure.