Customer Service Representative

De baan

Je komt te werken in het Commerciele team, bestaande uit Customer Service, Business- en Market Development, S&O Planning, Marketing en Account Management. Collega’s zijn breed inzetbaar en je kunt je dan ook verder verbreden in kennis en ervaring op de andere aspecten van het werk. In deze functie rapporteer je aan de Commercial Director.

Je werkzaamheden bestaan o.a. uit:

het managen van jouw klantenbestand in samenwerking met de betrokken sales professionals, het bewaken van alle aspecten vanaf de order tot aan de levering aan de klant en de klant hierover pro-actief informeren, het bijhouden van de SAP-data, zorgen voor de juiste documentatie en tijdige verzending hiervan, het bewaken van de forecast en continue bouwen aan je kennis van de klant, het onderhouden van goede klantrelaties waarbij je pro-actief in overleg gaat met de sales professionals om gesignaleerde market trends en new business mogelijkheden te bespreken en samen vervolgacties te initieren.

Het profiel

Je bent op zoek naar een baan waarin je jouw talenten als Customer Service professional zowel in de breedte als in de diepte kunt ontwikkelen. Je hebt minimaal een MBO-4 opleiding, of hebt door een vergelijkbare studie en ervaring dit niveau weten te behalen.

Je vind klantcontact leuk en wil een klant graag van dienst zijn. Teamwork speelt daarbij een belangrijke rol. Samen met je collega’s in jouw team bekijk je voortdurend hoe de klantenservice verder kan worden verbeterd en bij kan dragen aan een optimale klantervaring. Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als Customer Service Representative. Je bent zeer ervaren in het gebruik van SAP (of een vergelijkbaar programma),  je hebt ervaring met export documentatie en je hebt gedegen kennis van de incoterms.

We zoeken een enthousiaste teamspeler en verder herken je je in het volgende profiel;

–              Klant & service gericht (zowel extern als intern)

–              Sterke communicatieve en sociale vaardigheden

–              Zeer vaardig in Engelse en Duitse taal.

–              Vaardig in Nederlands taal (moeder- of tweede taal)

–              Accurate werkhouding

–              Flexibel

–              Proactief

–              Resultaatgericht

Het aanbod

De functie is office based vanuit onze locatie in Botlek Rotterdam. De locatie is met openbaar vervoer bereikbaar. De functie is ingedeeld in de HAY schalen, inschaling zal plaatsvinden op basis van vooropleiding en werkervaring. Onderdeel van de beloning is, vakantietoeslag, vaste 13e maand en een goede pensioenregeling (Pensioenfonds PGB).

De cultuur binnen ons bedrijf kenmerkt zich door kleine teams, een “familie” gevoel, informele korte lijnen, gericht op verbeteringen en er is veel ruimte voor eigen initiatief. De functie is mogelijk via detachering of jaarcontract (met uitzicht op vast dienstverband), daarnaast is deze functie zowel fulltime als parttime (minimaal 32 uur) in te vullen. Wil je meer weten over ons bedrijf, bezoek dan ook onze website www.lucitediakon.com en

www.luciteinternational.com.

Geïnteresseerd?

Schrijf dan voor 31 maart 2020 een motivatie brief met een uitgebreide c.v. Het adres is: Lucite International Alpha BV, t.a.v. afdeling Human Resources, Postbus 1222, 3180 AE  Rozenburg ZH. Reacties per e-mail kun je sturen naar: werken@lucite.com  Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Vijay Marapengopie, Commercial Director, tel 0181-233205. Een aantal (competentie gerichte) testen maken onderdeel uit van de selectie procedure.