Hoofd Operator (mv)

De baan

Als Hoofd Operator ben je de rechterhand van de Wachtchef en ook zijn vervanger. Je bent mede-verantwoordelijk voor het controleren, bedienen en bijsturen van het productieproces van onze fabriek. Dit gebeurt aan de hand van nauw omschreven werkinstructies en richtlijnen. Je bent verantwoordelijk voor het draaiende houden van de productielijnen, met inachtneming van alle voorschriften en controlepunten. Je geeft vaktechnische aanwijzingen en instrukties aan medewerkers en begeleid medewerkers in opleiding. Je wisselt informatie uit met je Wachtchef en collega´s. Bij afwezigheid van de Wachtchef heb je nauw contact met overige afdelingen, alsmede de Operations Manager. Als team dien je de vooraf gestelde doelen te behalen, waarbij het naleven en handhaven van procedures erg belangrijk is.

Profiel van de kandidaat

We zijn op zoek naar een persoon die zich verder wil ontwikkelen, die met daadkracht en persoonlijke inzet bijdraagt aan continue verbeteren. Je bent gefocussed op veilig werken en je wilt voor anderen in de ploeg een inspirerende rol vervullen. Je bent zelfstandig en proactief, bent stressbestendig en probleem oplossend, beschikt over het nodige doorzettingsvermogen en een flexibele instelling. Je kunt accuraat werken en beschikt over gedegen technisch inzicht. Daarnaast heb je de bereidheid jezelf d.m.v. training, coaching en opleiding verder te ontwikkelen Je hebt met succes een relevante technische opleiding gevolgd, b.v. MTS algemene operationele techniek of VaPro B (inclusief praktijkdiploma), of je hebt dit niveau verkregen door voorgaande werkervaring. Het dragen van ademlucht en de bijbehorende medische keuring is onderdeel van de functie.

Selectie proces

Dit zal bestaan uit twee rondes, waarbij we gedeeltelijk gebruik van externe competentie gerichte testmethodes (personality test, verbale/abstracte en numerieke testen) en daarnaast in ieder geval een tweetal interviews. Het aanbod Lucite International Alpha BV is gevestigd op een goed bereikbare locatie te Botlek Rt. De organisatie is kleinschalig, familie, met een informele cultuur waarbij een ieder geacht wordt flexibel te zijn, buiten zijn/haar rol te kunnen stappen en veranderingen niet uit de weg gaat. Je rapporteert in deze functie aan de Wachtchef. De functie is ingedeeld in de CAO schalen, de functie start in CAOVII, verdere doorgroei is mogelijk. Onderdeel van de beloning is 28.5% ploegentoeslag, vakantietoeslag, vaste 13e maand en een pensioenregeling (Pensioenfonds PGB).

Geïnteresseerd?

Stuur dan voor 27 maart je cv en motivatie brief  naar: werken@lucite.com.

Voor meer informatie over de inhoud van de  functie kun je bellen met Richard van Deenen, Operations Manager

Telefoonnummer 0181-233251