Current vacancies

Lucite International Alpha BV is onderdeel van Mitsubishi Chemical Cooperation (MCC), een van de grootste chemische producenten ter wereld. Bij MCC werken wereldwijd 42000 mensen. De fabriek in Rozenburg, onderdeel van de Polymer Business, waar 65 mensen werken (incl contractors), produceert polymethylmethacrylaat (PMMA) en is verantwoordelijk voor de strategie en verkoop van ongeveer 25000 ton Acrypet en Diakon produkten in de EMEA regio. Onze producten worden voor zeer diverse en uiteenlopende eindproducten gebruik, door internationale afnemers door de gehele wereld (bv in de medische industrie, automotive industrie, verlichting, huishoudelijke artikelen etc). Onze Polymer business kenmerkt zich door een informele cultuur, focus op continue business en produktie verbeteringen en aandacht voor training, persoonlijke ontwikkeling en onze aandacht voor veiligheid.

Voor de vestiging in Rozenburg zijn we op zoek naar een (fulltime/parttime):

1. OFFICE ASSISTANT (M/V)

Wat ga je doen?
Je komt als Office Assistant terecht in een leuke, drukke en uitdagende omgeving waar veel te doen valt en geen dag hetzelfde is. Daarom ben je ook stressbestendig en gewend aan drukte en hectiek. Je hebt zaken snel door en houdt van verbinden. Je ondersteunt de organisatie op een pro-actieve en effectieve wijze Je takenpakket ziet er in grote lijnen als volgt uit:
• Ondersteuning van HR-Manager, General Manager en OR
• (Pro)actief ontzorgen van het Management Team in allerlei taken
• Bijwonen van overleggen waarin je naast het vastleggen ook actief meedenkt over lopende zaken
• Agendabeheer, telefoon- post en emailbehandeling (bepalen van prioriteit)
• Boeken en voorbereiden van reizen en bezoeken
• Het verzorgen van het office management
• Uitwerken van voorstellen, schrijven van interne procedures

Wie zoeken we?
Je bent een evenwichtige, zelfstandige en positieve persoonlijkheid. Je vindt het vanzelfsprekend om mee te denken en te anticiperen op de dagelijkse gang van zaken onder voortdurend wijzigende omstandigheden. Je staat stevig in je schoenen, bent stressbestendig en kan goed prioriteiten stellen en het overzicht bewaken.
• MBO+ werk- en denkniveau met bij voorkeur een office management gerelateerde opleiding
• Minimaal 1 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
• Goede beheersing van der Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
• Uitstekende kennis van het MS Office Pakket

Je beschikt over de volgende kern- en functie specifieke competenties:
• Samenwerken;
• Aanpassingsvermogen;
• Integriteit;
• Pro-actief;
• Plannen en organiseren;
• Timemanagement;
• Stressbestendigheid;
• Flexibiliteit

Wat bieden we?
Lucite International Alpha BV is gevestigd op een goed bereikbare locatie te Botlek Rt. De organisatie is kleinschalig (familie), met een informele cultuur waarbij een ieder geacht wordt flexibel te zijn, buiten je rol kunt stappen en veranderingen niet uit de weg gaat. Uiteraard bieden we je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen middels opleidingen of deelname aan interne projecten.

Je rapporteert in deze functie aan de HR Manager. De functie is ingedeeld in de Hay schalen, inschaling zal plaatsvinden op basis van vooropleiding en werkervaring. Onderdeel van de arbeidsvoorwaarden zijn vakantietoeslag, vaste 13e maand en een pensioenregeling (Pensioenfonds PGB).

Heb je belangstelling voor deze baan?

Voor meer informatie graag even bellen met:
Linda Mindertsma
Telefoonnummer 0181- 233204.

Stuur voor 15 november je cv en motivatiebrief naar werken@lucite.com

______________________________________________________________________________

2. SHIFT SUPERVISOR (M/V)

Wat ga je doen?
Als Shift Supervisor ben je verantwoordelijk voor de veiligheid en het productieproces van onze fabriek en het, met je team, behalen van voorafgestelde doelen. Kwaliteit en veiligheid zijn voor jou kernbegrippen die altijd deel uitmaken van je aandacht. Je weet dat het naleven en handhaven van veiligheidsregels en procedures uitermate belangrijk is.

Naast je verantwoordelijkheid voor productie en het technische productieproces, verwachten we veel van je op leidinggevend gebied. Je geeft op motiverende wijze leiding aan je team van ca. 5 medewerkers, waaronder een senior operator. Je draagt zorg voor goede communicatie in en buiten het team, onder meer door het houden van werkoverleg en actief deel uit te maken van het wachtchef overleg. Je onderhoudt je contacten met de overige afdelingen en de Operations Manager. Ook zorg je ervoor dat nieuwe medewerkers en medewerkers in opleiding goed begeleid worden en ben je actief bezig met de ontwikkeling van personeel, zowel binnen als buiten de ploeg.

Profiel van de kandidaat
Je bent in het bezit van VaPro-C diploma, of je hebt met succes een gelijkwaardige relevante technische opleiding gevolgd. Daarnaast heb je minimaal 5 jaar leidinggevende ervaring. Je bent zelfstandig en proactief, sterk in procesmatig denken, kunt de juiste prioriteiten stellen, het overzicht behouden, bent stressbestendig en probleem oplossend. Je geeft op een motiverende wijze leiding aan je team, waarbij je de kunst beheerst te kunnen balanceren tussen betrokkenheid bij het team, en je verantwoordelijkheid naar de organisatie. Als leider en persoon ben je gericht om verbeteringen te realiseren door de persoonlijke inzet van je zelf en je team. Daarnaast wil je jezelf d.m.v. training en opleiding verder te ontwikkelen. Het dragen van perslucht en de bijbehorende medische keuring is onderdeel van de functie.

Selectie proces
Dit zal bestaan uit twee rondes, waarbij we gedeeltelijk gebruik van externe testmethodes (personality test, verbale/abstracte en numerieke testen) en daarnaast een tweetal interviews. Voor een tweede ronde zal er ook gevraagd worden een presentatie voor te bereiden.

Het aanbod
Lucite International Alpha BV is gevestigd op een goed bereikbare locatie te Botlek Rt. De organisatie is kleinschalig, familie, met een informele cultuur waarbij een ieder geacht wordt flexibel te zijn, buiten je rol kunt stappen en veranderingen niet uit de weg gaat.
Je rapporteert in deze functie aan de Operations Manager. De functie is ingedeeld in de HAY schalen, inschaling zal plaatsvinden op basis van vooropleiding en werkervaring. Onderdeel van de beloning is 28½% ploegentoeslag, vakantietoeslag, vaste 13e maand en een pensioenregeling (Pensioenfonds PGB)

Heeft u belangstelling voor deze baan?

Voor meer informatie kunt u bellen met :
Richard van Deenen, Operations Manager
Telefoonnummer 0181- 233 251.

Stuur voor 15 november je cv en motivatiebrief naar werken@lucite.com